Coaching

Med KAPRI-modellen

KAPRI-modellen er udviklet til lærere, pædagoger, PPR, socialrådgivere og andet fagpersonale, som arbejder med at løfte udsatte børn, unge og voksne. KAPRI-modellen er analyseværktøj, som giver fagpersonale et godt overblik over fokuspersonens situation.

Omdrejningspunktet for analysen er at finde fokuspersonens kombinerede kapabilitet. Derved får fokuspersonen den reelle mulighed for at udnytte det ønskede gode.

Ved at bruge KAPRI-modellen får fagpersonalet den nødvendige viden til at kunne løfte den udsatte fokusperson og give fokuspersonen nye muligheder. I dette forløb lærer I at bruge KAPRI-modellen i arbejdet med at løfte og udvikle udsatte personer. I hvert forløb arbejder fagpersoner med 1 fokusperson ad gangen.

Udforsk KAPRI-modellen

Herunder kan du udforske KAPRI-modellen. Modellen kan desuden downloades i printvenlig version efter aftale med Konsulance.dk

KAPRI-modellen

Herunder kan du se et udsnit af KAPRI-modellen. Modellen kan udforskes i interaktiv form på desktop og desuden downloades i printvenlig version efter aftale med Konsulance.dk